Webdesign en Hosting door SiteMatic.


SiteMatic combineert webdesign, hosting, programmatie om voor onze klanten effectieve, eenvoudig te onderhouden en snelle websites te bouwen.
Onze missie is het aanbieden van een zo breed mogelijk pakket aan diensten en dit alles tegen lage en scherpe prijzen.

Webdesign door SiteMatic BVBA

Heeft u een mooie professionele website nodig, die snel laadt, die opgebouwd is volgens de laatste technieken , die u zelf beheert én bovendien hoog scoort in Google? Dan bent u aan het juiste adres!

Wat zijn de mogelijkheden voor uw bedrijf?

 • Informeren over producten en diensten
 • Naambekendheid / Imago verhogen
 • Ondersteuning van klanten (24 uur op 24 bereikbaar)
 • Adverteren / Bereiken van nieuwe doelgroepen
 • Communicatie (via email, nieuwsbrieven, invulformulieren)
 • Feedback van klanten (via email, gastenboek, forum,...)
 • Verspreiden van het laatste nieuws

Standaard worden alle websites opgebouwd in Liquid design, zodat ze zonder problemen en snel te bekijken zijn in verschillende resoluties en in verschillende webbrowsers. De website wordt vervolgens gehost op onze snelle en betrouwbare server in Zaventem. Meerdere grafische effecten kunnen toegepast worden, zodat er steeds een originele site in huisstijl wordt verkregen

U heeft een beperkt budget?

Uniek: 75 € voor een VCARD

 


Kostenraming?

Om u een idee te geven over het kostenplaatje voor het op maat maken van de website kunnen we u het volgende zeggen: U geeft voorbeelden aan wat u juist in gedachte heeft en vervolgens maken we een 'template' aan.

Een template – in het Nederlands sjabloon genoemd – is een standaard webpagina waarin bepaalde opmaakkenmerken zijn vastgelegd, zoals lettertype en -grootte, papierformaat, marges, kleuren, logo, etc,... . Door een nieuw te maken webpagina te koppelen aan zo’n template, worden de kenmerken uit het template daarin overgenomen. De kosten voor het aanmaken van een professionele template bedraagt +/- 350 euro. Dit kan een beetje meer zijn al naargelang de moeilijkheidsgraad. U ziet: alle websites zijn bij ons 'uniek'. Per aangemaakte pagina komt er 60€ bij (din A4-formaat).

Als u ongeveer weet hoeveel pagina's u wil heeft u nu een idee over de totale kostprijs. Let wel dat u nog het domeinnaam (15€/jaar) en de hosting (va 75€/jaar) moet bijtellen om een totale kostenraming te bekomen. Er zijn geen verborgen kosten. Bij ingang van het 2de jaar moet u alleen de jaarlijks terugkerende kosten zoals hosting en domeinregistratie betalen.

De kleine lettertjes ...

 • Formaat van pagina’s uitgaand van opgemaakt A4 formaat.
 • Voor een extra pagina wordt 60 € aangerekend.
 • U levert de informatie met kant en klare huisstijl, logo's, tekst en beelden. Tekst, beelden/foto's worden door u digitaal aangeleverd
 • Al onze tarieven zijn op projectbasis, aan de hand van een "half-urencalculatie"
  wordt een vaste prijs bepaald voor de realisatie van uw site.
 • Alle prijzen zijn excl. BTW
 • Er zijn geen verborgen kosten. Bij ingang van het 2de jaar moet u alleen de jaarlijks terugkerende kosten zoals hosting en domeinregistratie betalen.

U kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie. Wij maken graag een afspraak om in overleg met u te bepalen welke oplossing het beste voor uw bedrijf beschikbaar is en welke kosten hiermee gemoeid zijn.